Potpisani ugovori za kupovinu na rate

Trial d.o.o. je potpisao ugovore o kupovini roba i usluga na rate uz administrativnu zabranu sa Hidroelektranama na Trebišnjici a.d., Elektroprenosom BiH, Opštom Bolnicom Trebinje i Swisslion d.o.o. Trebinje.

Svi radnici navedenih preduzeća, mogu kupiti robu u Trial d.o.o. na do šest mjesečnih rata.

Tehnički pregled

Počeo sa radom Tehnički pregled vozila „Trial doo“

 

Obavještavamo vas da je u okviru preduzeća „Trial doo“ počeo da radi Tehnički pregled vozila u ulici Vožda Karađorđa 1 u zgradi Centra srednjih škola Trebinje. Pored knjigovodstvenih i usluga prodaje dijelova za automobile i kamione, „Trial doo“ ubuduće nudi usluge redovnog, vanrednog i kontrolnog tehničkog pregleda u našem novootvorenom centru.

Garantujemo vam kvalitetno obavljen tehnički pregled vozila u skladu sa zakonskim propisima i pozivamo sve dosadašnje i buduće poslovne partnere da nam ukažu povjerenje.  Očekuje vas profesionalno i ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da tehnički pregled završite u najkraćem roku.

Zadovoljstvo klijenta naš je osnovni zadatak te smo sigurni da ubuduće nećete imati dilemu gdje da izvršite tehnički pregled vozila.

Naši poslovni partneri uvjerili su se da su stručnost, kvalitet i pravovremenost glavna odlika uslužnih djelatnosti koje pružamo.

Sigurni smo da ćete u preduzeću „Trial doo“ pronaći  partnera na duge staze.

 

Velika akcija zimskih guma

Trial d.o.o. objavljuje veliku akciju zimskih guma renomiranih proizvođača Michelin, Dunlop, Sava, Tigar,...

Trial doo na novoj adresi

Poštovani klijenti,

 


Ovim putem Vas obavještavamo da smo se preselili na novu adresu. Nova lokacija je u ulici Republike Srpske (preko puta stare Autobuske stanice).

 

Trial doo

Friday the 22nd - Joomla Templates. Trial doo Trebinje